Första dygnet hemma.

20130930-193417.jpgMin amningsutsikt

Nu har vi varit hemma med lillebror i lite mer än ett dygn och det är så skönt att lulla runt här med en liten bebis i famnen. Jag har inte ett enda ont ord att dela med mig av om Södra BB, jag älskar dem snarare, men hemma är alltid bäst. Extra hjälp har vi också av mina föräldrar som ett tag var rädda att helt missa bebisen då de åker till Cypern på fredag. Nu hinner de lyckligtvis med några dagars bebisgos innan avfärd.

Våra första dygn som tvåbarnsföräldrar har mest inneburit amning i kubik. Precis som med Malte så kämpar jag på men brösten smärtar redan väldigt mycket. Den här gången kommer jag förhoppningsvis inte få några sår då jag håller hårt på att han ska ta rätt tag, däremot känns det precis som för fyra år sedan som att jag blir utsatt för tusen nålar inuti brösten. Jag hoppas på att det ger sig lite när mjölken rinner till och lillen inte behöver suga så våldsamt hårt. Den här gången kommer jag också att kämpa på med napp så småningom. Jag kommer inte att vara en levande snutte, det har jag alldeles för ont för.

Den lille sover och äter i stort sett bara men under eftermiddagen har han haft lite längre vakna stunder där han har legat och plirat mot oss med sina söta små ögon. Vissa stunder tror jag att det är en nyfödd Malte jag har i famnen, de är nämligen oerhört lika. Möjligtvis är lillebror lite mer näpen :).

20130930-194919.jpgSTARK i nacken, blott två dygn gammal!20130930-195129.jpg

2 thoughts on “Första dygnet hemma.

  1. Nog är han lik sin storebror. Det såg jag redan på första bilden från BB 🙂 Sötnöt!!
    Ta hjälp av amningshjälpen på BB/SÖS om det blir för kämpigt. I god tid! Det fick jag med Morris och det hjälpte oerhört.

    Men nu måste fråga: vad har ni för vagn? Materialist som jag är så är jag nyfiken på detta :)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *