I-landsstress.

Det här låter ju helt sjukt men jag känner mig stressad över att jag inte får tiden att räcka till. Jag är föräldraledig med en nyfödd bebis som än så länge sover långa långa stunder, ändå hinner jag inte med allt jag vill ha gjort.

Jag vill gå långa barnvagnspromenader, jag vill inventera i min garderob så att jag vet vad jag har att spela med i höst/vinter, jag vill träna, jag vill moppa golven, jag vill rensa i Maltes låda och plocka ur alla mössor och vantar som växts ur, jag vill uppdatera Maltes garderob för hösten/vintern, jag vill sortera bland alla mina skor vilket innebär att ta fram varmt och ta bort kallt, jag vill åka till Panduro Hobby och uppdatera Maltes pyssellåda och jag vill laga långkok.

Men jag hinner inte då jag har så många serier att följa på TV. Så jag sitter här i soffan, stressad, men man måste ju prioritera här i livet.

One thought on “I-landsstress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *