Morgonkoncentration.

20131024-081749.jpg20131024-081802.jpg
Barnkanalskoncentrationen går inte att rubba!

En väldigt positiv sak med att Malte inte ska till förskolan idag, det måste jag erkänna :), är att vi inte behöver stressa på morgonen. Anton ligger och sover och både jag och Malte har ätit frukost i lugn och ro. Så himla skönt att hinna sitta med kaffekoppen en stund och faktiskt känna vad den smakar, istället för att stressat klunka ner det alldeles för varmt ner i magen. Tjatet kommer jag nog ändå inte ifrån. Hur god tid man än är ute i så blir det stress när det närmar sig avfärd från hemmet. Alltid!

Idag träffar vi vänner i parken vid Tyresö Centrum (premiär för oss) och äter lunch på Taco bar. Ännu en bra torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *