Pumpa och posing.

20131030-163731.jpgDet var trollfest på förskolan idag. Därav outfiten.

Jag skulle väl egentligen inte göra mig till och skära i en pumpa om det inte vore för att jag hade en fyraåring som uppskattar det. Allt som man kan hypa upp lite för att göra vardagen lite extra speciell hypat jag gärna. Kommersiell amerikansk högtid eller inte, vi kör ändå! Igår åkte vi till centrum och inhandlade därför en pumpa med stor omsorg. Det valdes och valdes bort, valdes och valdes bort tills vi slutligen bestämde oss för en lagom stor och lagom rund pumpa. Att skära det sparade vi till idag. Malte gillar inte kladd (det är allt mitt torkandes fel under hans bebistid) så mojset inuti var verkligen en mardröm för honom. Du måste verkligen tvätta händerna, sa han om och om igen när jag stod och gröpte ur den från fruktkött och kärnor. Ordet äckligt kom upp ett antal gånger. 20131030-163754.jpg
Jag tycker att det är lite kul att han helt plötsligt har börjat posera men vart kommer det ifrån? Och varför tunga?!20131030-163851.jpg20131030-163902.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *