Mina kilometer.

Jag har fått till en ganska bra rutin som funkar. Så länge det inte regnar förstås, då tar jag mig inte ut. Jag pratar om mina promenader/powerwalks. Jag vet inte om jag vågar kalla dem det senare eftersom farten kanske inte ännu har hamnat på ”powerwalknivå” men med tanke på att jag skjuter på en barnvagn och är genomsvettig när jag kommer hem så kanske mina promenader ändå kvalificerar sig in under det.

Jag tar det lugnt med träningen nu i början, jag vill ju inte skada mig på något sätt. Samtidigt längtar jag ihjäl mig efter mitt älskade Friskis. Spinning ska jag nog ge mig på ganska snart men skivstång är det inte tal om ännu. Jag får jobba mer med mina hemmaövningar (sjukt tråkigt!) först för att stärka upp bålen. Promenaderna behöver jag dock inte vänta med, tack och lov, så de har jag tagit tag i. Jag passar på att dra iväg på en runda efter att jag har lämnat Malte på förskolan måndag, tisdag, onsdag och så kör jag en sväng på helgen också. Helst två om jag får lust.

Denna veckas tre första dagar bjöd på riktigt bra rundor. Jag försöker ta mig iväg på nya vägar varje gång, det är ju det bästa sättet att lära känna Tyresö på. I tisdags gick jag exempelvis fram och tillbaka till Tyresö Centrum och då tog jag en bakväg förbi ridskolan i Öringe. Jag fick se bostadsområden jag aldrig sett förut! Både lägenheter och villor, det senare extra uppskattat då jag hela tiden letar efter trädgårdstips. Igår började jag min ”vanliga” runda men vek av där jag inte brukar och gick bakvägen till Gimmersta. Vacker utsikt över sjön Fatburen vilken jag inte ens visste fanns!

20131031-085812.jpg20131031-085823.jpg

Jag hoppas att regnet håller sig undan ett tag och det vore grymt om snön kunde låta bli att visa sig på länge länge så att jag slipper pulsa med vagnen. Eller, jag vet ju att det inte kommer hända. Jag är alldeles för bekväm för att pulsa i snön med barnvagn, då kommer jag ju bara hålla mig hemma istället. Så det gäller att passa på med andra ord.

20131031-090940.jpgDet syns inte så tydligt kanske med det är vackra Tyresö slott som ligger där borta i motljuset. Brist på vackert att titta på är det verkligen inte!

4 thoughts on “Mina kilometer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *