Grym måndag!

20140120-212454.jpg

Hurra för Linda och mig! Vi har precis rivit av ett skivstångspass med favoritledaren. Måndagar har blivit Js dag att få köra Skivstång men den här veckan kastar vi om det lite så jag fick köra idag. På onsdag ska jag göra något jag gör alldeles för sällan i min träning; jag testar något nytt! Efter tips från Linda ska jag prova något som heter IntervallFlex där jag har förstått det som att det är fokus på rörlighet. Det kan stela jag behöva.

I övrigt har den här måndagen enbart innehållit vila. I vanliga fall går jag ut på en power walk efter att jag lämnat Malte på förskolan men idag kände jag att jag behövde vila på dagen. Sova lite, slappa lite. Så det var det jag gjorde. Kanske var det all glass från gårdagens födelsedagskalas som sänkte mig. Så mycket glass var det länge dig jag åt. Det här med att hejda sig är inte riktigt min melodi…

20140120-213350.jpg
20140120-213400.jpg
Teckning och ballong överlämnas till födelsedagsbarnet, Maltes farfarsfar Anders.20140120-213409.jpg
Är det kalas i januari så är det självklart att man festar till det med extralångt tomtebloss i taket!

2 thoughts on “Grym måndag!

  1. Det är så kul att träna med nån, det är så kul när vi lyckas synka oss 🙂 Nu kan jag ju bara hoppas att Markus, precis som idag, måste jobba dag istället för kväll då kan jag ju också följa med IntervallFlex. Mitt mycket selektiva och dåliga minne påmminner mig om det var kul och väldigt välbehövligt när jag var på det där i somras. Och att jag tänkte att jag måste gå på det oftare för att få in tekniken och få lite resultat. Kanske ska bli vårens löfte, mer rörlighetsträning. För starka och konditionstränade är ju både du och jag ganska bra ändå liksom. Kroppen behöver kanske nån ny slags träning.

  2. Håller med, mycket roligare med sällskap! Vi får försöka få till det oftare 🙂
    Det ska bli kul att testa IntervallFlex men det får bli en annan dag för mig. Jag är sjuk buhu 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *