Bakslag?

20140220-075510.jpg

Ok, jag får medge att det här vita snötäcket tog mig på sängen men jag låter mig inte nedslås för det. Snön kommer försvinna inom några dagar, det är jag övertygad om, sen kan jag fortsätta drömma om mina altanplaner, var så säkra.

De senaste dagarna har varit ganska händelselösa och har liksom bara lunkat på. Jag har haft sällskap på dagarna i form av J som en vecka efter mig åkte på den här dunderförkylningen och har därför stannat hemma för att kurera sig. Febern är tack och lov över men den där nio mil långa skidturen han hade tänkt ta sig igenom på måndag är ju givetvis i fara. Så himla typiskt, J är verkligen aldrig sjuk. Aldrig. Idag är han tillbaka på jobbet och jag och Malte ska underhålla varandra. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, kanske blir det den sedvanliga turen till Tyresö centrum för lite yoghurtglass? Hörde jag förortsmorsa? Yep, that’s me! Men jag åker åtminstone inte dit i mina mjukisar, det gör jag bara till Coopen i Strand…

20140220-075320.jpg20140220-075331.jpg
Gårdagens superhjälte. Notera kalsongerna utanpå byxorna. Som de riktiga superhjältarna har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *