Årets första cykeltur. På altanen.

20140224-153348.jpg20140224-162726.jpg

Ok, nu tror jag att det värsta är över. Nu borde jag rimligtvis vara på väg mot någon slags bättring. Jag är fortfarande galet trött, jag hostar så hårt att jag tror att halsen ska blöda och näsan rinner som en läckande trädgårdsslang. Men det är ändå bättre än vad det var. Jag ligger och fantiserar om Friskis, för som jag längtar efter att träna nu, men jag har lärt mig min läxa och ska låta mig läka helt och hållet. Troligtvis får hela den här veckan innebära vila, hur tråkigt det än kommer bli.

Jag har precis hämtat Malte på förskolan och sitter nu på en fårskinnsfäll på altanen och poängsätter Maltes turer på cykeln fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Sadeln behöver höjas men annars kan han nog ha den här cykeln den här säsongen också. Kanske ryker stödhjulen idag också men vi får se, jag är så otroligt harig när det gäller sånt! 🙂 Ett vårtecken är cykeln i vilket fall, det fick jag nyss bekräftat av inte mindre än två förbipasserande grannar som gav tummen upp!

20140224-162644.jpg20140224-162657.jpg

2 thoughts on “Årets första cykeltur. På altanen.

  1. Tyra fick ju en cykel av farmor och farfar utan stödhjul, men jag är inte så förtjust i det. Hon kan ju cykla och så på den, men det går så himla fort, och hon har ju inte förmågan att cykla OCH tänka på säkerhet i trafiken och så. Så jag är ganska kluven, men vi ska träna massor i sommar, men ska jag iväg med vagnen och hon så kommer vi nog alltid ta balanscykeln ett tag till iallafall…..Och så ska jag köpa en riktigt bra cykelhjälm som inte sitter mitt uppe på huvudet och glappar.

  2. Din kommentar påminde mig om varför vi satte tillbaka stödhjulen förra året. Han hade ju fullt upp att hålla blicken på vägen istället för styret. Att dessutom behöva balansera blev för mycket på en gång. De får sitta kvar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *