Fika och hyllplaner.

Speciellt varmt var det inte men dagen bjöd ändå på vår i luften. Vi är ju i nåt slags mellanläge fortfarande så vissa dagar är enbart grå vinter. Och så har vi dagar som idag där solen egentligen inte syns till men där våren ändå liksom känns i kroppen. Eller inbillar jag mig alltihop? Är det jag som så sjukt jäkla gärna vill att det ska vara riktig vår nu redan i februari? Skönt att komma ut var det i alla fall. Efter alldeles för många sjukdagar här hemma så var det skönt att ta en promenad bort till Strand med Malte för lite fika på Claras och lite shopping på Coopen. Han är så galet kul att gå och prata med, den där nästan femåringen. Underhållande till tusen. Frågvis så klart, det hör ju till åldern. Och så fantasin. Hans teorier om varför saker är som de är är oslagbara! 🙂

20140227-213401.jpg20140227-213413.jpg

I övrigt har jag slängt iväg ett mail med en offertförfrågan på en platsbyggd bokhylla till vardagsrummet. Innerst inne vet vi ju att det kommer bli på tok för dyrt men då vet vi åtminstone vad det kostar och då kanske motivationen att göra det själva blir lite starkare. För jag vet att den där hyllan kommer göra hela rummet där uppe så jag vill verkligen få den på plats. Jag vill verkligen packa upp boklådorna så här två år efter inflytt! 🙂 Synd att ingen av oss fyller fyrtio inom en snar framtid, den här hyllan hade ju varit den perfekta presenten isf. Vi kanske ska gifta om oss?! Med varandra givetvis. För visst får man bröllopspresenter igen då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *