Passfix.

20140326-143332.jpg

Här sitter jag på parkeringen utanför Coopen i Strand och väntar på att mina barn ska vakna ur bilkoman. Jag lovade Malte att vi skulle stanna till och köpa något gott på vägen hem men så somnade han. Åker jag raka vägen hem nu kommer jag få världens utskällning när han vaknar så jag tycker att det här är bästa lösningen. Utvilade barn lika med glada barn lika med tacksam mamma. Och jag får ”egentid” att surfa i bilen! 🙂

Vi har varit i Nacka och beställt pass åt oss tre. Jag trodde att jag var ute i god tid när jag för ca fyra veckor sedan skulle boka tid hos Polisen. Första tillgängliga tid i hela Stockholms län, om jag inte ville åka till Norrtälje, var idag! Tjejen bakom disken (de som tar emot ens passbeställning är inte poliser va? Hon såg väldigt ung ut.) sa att jag kan komma och hämta passen nästa onsdag och det är tur för vi åker nästa lördag. Att börja ordna med pass fem veckor innan avresa är alltså inte i god tid utan i sista minuten!

20140326-151532.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *