En första stund i solen.

20140328-204010.jpg

Det är ju märkligt egentligen. Den här våren har ju inte snålat när det gäller solstrålar. Dessutom har jag varit ledig. Trots det har jag inte fått till några längre stunder i solen. Inte förrän idag. Hos Jack parkerade jag mig i en solstol med en kaffekopp i handen och där satt jag säkert i drygt en timme medan det stora barnet lekte/tjafsade, det lilla barnet sov och jag och Anna avhandlade det sista avsnittet på säsong sex av Sons of Anarchy. Helt ok timme tycker jag! Sen fick jag både kolakakor och asgrym köttfärssås i magen, inte illa med andra ord.

Jag har förstått att våren har kommit på riktigt nu, inga fler bakslag väntar. Därmed lägger jag ner mitt tjat om vädret den här våren. Nu är det så fantastiskt som det bara kan vara och så fortsätter det så hela vägen till sommaren. Yup.

20140328-204636.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *