Regnig påskafton.

Jag har förstått att det har varit en ganska fin och solig påskafton hemma i Stockholm. Efter ett par veckors sol så var det dags för oss att få känna på en heldags duggregn och mulen himmel. Lite trist. Planen att Malte skulle få leta på altanen och eventuellt nere i parken utanför efter sitt påskägg grusades av regnet. Istället lade vi fram det fullt synligt ute under tak, precis där Malte hade lagt fram en teckning och en morot i utbyte till påskharen. Men han fick vänta ganska länge på godiset. Han gick ut och in och kontrollerade om påskharen hade varit här men icke. Malte gick ju aldrig på toaletten så vi kunde ju inte smuggla ut påskägget från köket! 🙂

Men när det låg där blev han ju himla nöjd. Jag hade köpt med mig både påskägg och godis från Sverige och det får plats förvånansvärt mycket godis i ett sånt litet ägg! Massor faktiskt! Jag har hjälpt honom att äta av det hela dagen.


Ganska glad 🙂

Eftersom det ändå var påskafton och regnet skulle vara närvarande hela dagen så tröstade vi oss med att åka till Liotati och köpa med oss lite godsaker hem. Jag har bloggat om dem förut, ett kondis med helt fantastiska bakverk. Egentligen är jag inte så förtjust i cypriotiska kakor, iaf inte de torra, däremot är jag barnsligt förtjust i allt som är  friterat och indränkt i syropi. Utom baklava faktiskt, det har aldrig varit en favorit. Vi köpte med en massa gott men sparade chokladbakelserna till ett nytt besök senare i nästa vecka. Man måste ju begränsa sig liksom… Och bakelserna vill man ha plats i magen för.

20140419-210930.jpg20140419-210948.jpgDet här fick följa med hem. Räcker i dagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *