Att välja träning själv.

20140522-221430.jpg

Så här nöjd var jag med mig själv i söndags när jag hade klarat av det tolfte och sista passet på Utmaningen på Friskis och kunde lämna in protokollet i receptionen. Dels för att jag var klar, dels för att jag nu ”får” välja träningsform själv. Nu kan jag ägna mig år spinning och skivstång igen, vilket är precis vad jag gjorde nu ikväll, back to back. För efter att ha provat ett flertal för mig helt nya pass så är det fortfarande just spinning och skivstång som är favoriterna. Positivt med Utmaningen är dock att jag har hittat några pass som jag skulle kunna tänka mig att köra bara för att få variation – bara någon gång då och då. Som ett vanligt hederligt medeljympapass! Eller cirkelfys och Indoor walking. Men yoga kommer jag inte göra igen, det var bara inte min grej. Jag inser att det kanske krävs några fler tillfällen innan jag kan göra en rättvis bedömning men med två småbarn hemma så har jag inte den tiden. Den tiden lägger jag hellre på det jag vet att jag tycker är kul och som jag behöver. En spinncykel och en skivstång alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *