Bad i Skogsand.

God morgon! Vädret forsätter leverera klarblåa himlar och jag är tacksam. Hellre det än regn så att säga. När det väl flyger förbi något moln sörjer jag inte heller utan är bara glad över att jag då inte behöver hålla Anton i skuggan. Vi har det bra med andra ord.

Det jag allra helst vill just nu är att ligga i en soffa en hel dag och plöja mina böcker men det blir liksom inget med det med två små alerta och kanske något understimulerade barn. Efter att ha hängt här i stugan ända sedan i fredags satte vi oss därför i bilen och åkte till Skogsand för att bada lite. Min pappa jobbar hemifrån om dagarna så det var dessutom läge att lämna honom ostörd ett tag. Stranden i Skogsand var jättefin med både sand och gräsmatta, omklädningsrum och en kiosk som dessvärre bara är öppen på helgen. I Vi slog oss ner på våra filtar och hängde i den stora björkens skugga och iakttog våra filtgrannar i ett par timmar, för helt ärligt, det är ju det man gör när man ligger på stranden. Glor och tjuvlyssnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *