Håller vad jag lovat mig själv.

20140731-205931-75571868.jpg

Jag hade sagt att jag skulle träna på den här sommaren, inte ta några uppehåll som eventuellt skulle leda till en längre paus som håller i till hösten. Det är annars lätt hänt på sommaren. Man kopplar liksom av lite för mycket. Jag har hållit mig vid planen och tränat. Ibland har jag tvingat mig iväg, bara för att klara mina mål i Training Goal, men allra oftast har jag bara längtat efter att få ta mig ut. Min träning är ju faktiskt i stort sett den enda tid som jag har helt för mig själv, utan några barn som klänger, skriker och är oresonliga (Malte på alla punkter).

Den här veckan trodde jag dock skulle bli en utmaning. En vecka i Stugan, långtifrån Friskis Tyresö, är riktig semester och det är lätt att fastna i fikaträsket. Jag var rädd att jag, så fort min träningsbuddy J skulle åka tillbaka till Stockholm, skulle soffa till mig rejält men så har icke hänt. Jag har lyckats kombinera fikandet med både löppass och styrketräning på gräsmattan. Alltid följt av ett dopp i sjön :). Dunk i ryggen på mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *