Anton går!

De senaste dagarna har Anton tagit fler och fler steg. I ett par veckor ungefär har han så ofta han har kunnat ställt sig upp från golvet och sen tagit ett steg. Men det räknas ju inte. Nu tar han fler, även om det är galet vingligt. Och det är ganska gnälligt här hemma just pga detta kan jag säga. Han tycker att det är himla kul att öva på att gå men det gnälls något oerhört varje gång han drattar på ändan. Och det är ofta!

Man ska ju inte jämföra, nej det ska man ju inte, men vi kan väl kalla detta någon slags statistik istället då… Anton började krypa ungefär en vecka innan Malte började göra det och han tog sina första riktiga stapplande steg ungefär en vecka efter att Malte gjorde det. Tio månader och två veckor gammal. Om man nu ska räkna dagar. Det går med andra ord på ett ut. 🙂

Jag försökte filma honom in action igår men det var inte helt enkelt. Missade alltid de första stegen liksom men jag vill ju ändå ha det dokumenterat så here it goes. Självklart har min telefon börjat lagga när jag filmar så det hackar en del. Darn it!

2 thoughts on “Anton går!

  1. Pingback: Nyårskrönika 2014. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *