Liten sjukling.

IMG_3762.JPG
Från middagen igår.

För första gången under den här semesterveckan har bestämt mig för att hänga på rummet dagtid. Medan Malte och J är med på diverse barnaktiviteter på Sunwingområdet så har jag tagit med den snart ettårige sonen upp till rummet för att sova. Han har dragits med en förkylning och feber de senaste dagarna så han behöver verkligen en ordentlig djup vila vilket kan vara svårt att få till ute vid poolerna. Det är väldigt lugnt här nere, vi är ju trots allt här i september (inga skolbarn här utan nästan bara småbarn), dessutom så är halva resorten abonnerad av Husqvarna som har konferenser hela dagarna. Det är mao fritt fram att välja vilken solsäng man vill, men speciellt tyst är det väl inte.

Jag har varit här på Rhodos tidigare men jag hade förträngt hur förbaskat blåsigt det är på den här ön. Det är över 30 grader varmt varje dag men trots det så kan jag inte låta bli att frysa och rysa i vindarna när jag kliver upp ur poolen. Min gissning är alltså att det är blåsten som har skulden till den lilles förkylning. Jag känner mig inte heller helt hundra men så är jag också överdrivet känslig för just vind.

IMG_3759.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *