Lisabeth-style.

IMG_4058.JPG

Jag fick sovmorgon. Med en extra timme. Det hela började alltså väldigt bra. Jag klev upp i godan ro men i trappan ner förstod jag att allt inte stod rätt till. Malte var smått hysterisk och J väldigt fokuserad. Malte hade nämligen stoppat in en pärla i näsan. På riktigt, en pärla i näsan!

Både J och jag försökte få honom att snyta men i stressen hos den lille så gjorde han precis tvärtom och andades in istället. Till slut lyckades vi pilla ut den, allt gott slutet gott.

Jag frågade Malte varför han i hela friden (jag tror faktiskt att jag uttryckte det så) hade stoppat in en pärla i näsan. Han svarade att han ville lukta på den och så åkte den in.

”Den luktade pärligt.”

9 thoughts on “Lisabeth-style.

  1. Äsch, det har jag också testat 😉 Dagisfröken fick ta ut den med pincett 🙂

  2. L testade med kokt grön ärta istället. Den gick INTE att få ut hemma, så det blev ÖNH-akuten i Solna….

  3. Kan tänka mig att det är svårare att få bort nåt mjukt. Vi får hålla oss till pärlor mao.

  4. Alfred pillade in en pärla i näsan i våras, omöjlig att få ut. Det blev en tur till Eskilstuna (10 mil enkel resa typ) för att öron-näsa-hals kliniken stängt för dagen här i stan. Han kommer inte göra om det! 😉 (och pedagogerna på förskolan lärde sig att de inte ska vänta med att säga sånt tills hämtning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *