Utvilad.

Jag känner mig riktigt utvilad efter den här helgen. I vanliga fall innehåller lördagar och söndagar ofta en massa måsten, en massa grejer som bara måste hinnas med, men den här helgen tycker jag att vi tog det riktigt lugnt. Jag fick inleda min lördag med ett pass på Friskis, sen vinkade vi av J som tog sig till stan för att springa Tunnel Run. På eftermiddagen kom mina föräldrar hit och det var verkligen ett stort äntligen på det, de hade inte varit här sedan Antons ettårsdag!

Igår fick J ägna sig åt att spika upp takpanel i hemmabiohuset tillsammans med Kaj medan jag tog med föräldrar och barn till Skärholmen för att hälsa på lillasyster Vickan och hennes Henke. Där bjöds på dundergod White Lady. För i h-e vad gott det är! Tur att jag inte känner till något ställe här i Tyresö som säljer såna bakelser, det vore inte bra för min garderob då den isf hade behövt bytas ut mot större storlekar :).

Mina föräldrar var tyvärr bara här en kortis och drog upp till Hälsingland redan idag. Innan jag släppte iväg dem fick de dock ta hand om Anton så att jag kunde riva av ett skivstångspass på förmiddagen. Det är så jäkla synd att det inte finns barnpassning på Friskis, det är så grymt att få träningen avklarad på dagen. Träning på kvällen hade dessutom ändå inte varit ett alternativ för mig då J är i Danmark.

Nu är barnen lagda, Malte är nöjd efter dagens prestationer på simskolan och jag ska lägga mig med min bok och plöja tills ögonen går i kors.

IMG_4218.JPG
Cafeteriahäng på simhallen. Förra veckan badade vi medan Malte hade sin simlektion men då jag inte är någon simhallsfantast så gör vi inte det varje gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *