Mellandagsbio.

IMG_4477.JPG

Det är skönt med mellandagshäng men med en femåring (ettåringen är inte där ännu tack och lov) som klättrar på väggarna efter ett dygn hemma så måste man ju hitta på grejer att göra. Allra helst skulle jag bara vilja ligga i soffan och plöja TV-serier eller sträckläsa en bok men det får vänta några år. Hur många?!

Suget efter att ge sig ut i snön och bygga snögubbar har inte infunnit sig ännu och det där med att äpplet inte faller långtifrån trädet stämmer bra för Malte har inte nämnt någon önskan om det han heller. Istället lade vi vår måndag på att åka till Sickla för att gå på bio. Vi började med lite lunch på McDonalds och satte oss sen i salong 3 och skrattade gott åt och med Pingvinerna från Madagaskar. Den var ju askul! 🙂

IMG_4478.JPGIMG_4480.JPGIMG_4479.JPG

Vi avslutade vårt besök i Sickla med en sväng in på Systemet. Sofia har komponerat en imponerande meny inför nyår men vad som ska drickas till har lagts på mig. Knepigt eftersom jag inte har någon koll alls. Menyn rabblades därför upp för förtroendeingivande personal som valde ut några sorters vin och champagne som han tyckte skulle passa. All skuld på honom alltså om det inte blir bra. Skönt för mig! 😉

Trots att det är tätt inpå nyårsafton gick besök snabbt och smärtfritt och till råga på allt behövde jag inte – och det här är första gången – inte visa upp leg i kassan. Det är stort! 2015 kan gå precis hursomhelst efter det här!

3 thoughts on “Mellandagsbio.

  1. Jag behövde inte heller visa leg sist jag var på Systemet. Är det då man ser äldre ut än 30? 🙂

  2. Jag tror att det är så. Maybe we finally look our age, efter två barn osv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *