Helgen.

(null)

Gårdagens middag intogs enbart med dessa två som sällskap då J hoppade in på ett spinnpass. Vi åt en galet mättande sötpotatissoppa med fetaost och pumpakärnor. Jättegott tyckte jag men det gick inte riktigt hem hos kidsen som häll sig till den hembakta baguetten istället. Jag hade det på känn innan men av princip så väljer jag aldrig bort en maträtt för deras skull, hur ska de annars testa nya saker?

I övrigt har helgen varit ganska lugn och skön. Jag har lyckats få till tre träningspass vilket framförallt känns i bröstet idag. På lördagen fick vi till en lekdejt hemma hos Jack&Co där jag fick tillfälle att checka in deras nya tillbyggda badrum och bastu. Eller f’låt, deras nya spa menar jag! Väldigt väldigt snyggt och efter att jag visat J bilder på alltihop så tycker jag nog att tjatet om att bygga ett nytt hus tilltog en aning. Här gäller det att jag är stark och står emot, annars får han ju som vanligt som han vill ;). Tur att jag är lat och inte orkar med ett sånt där projekt igen.

Veckan bjuder på två dagar själv med barnen då J åker till Wien, men jag överlever nog. På lördag hoppas hoppas hoppas jag att min mamma har blivit frisk från sin dunderförkylning så att vi kan köra födelsedagsmiddag enligt plan! Jag är sugen på efterrätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *