Första tanden tappad!Det är en stolt kille ni ser på bilden. Han har nämligen tappat sin allra första tand! Han har gått och vickat på sina två lösa så länge så länge nu och s idag, äntligen, så lossnade den. Efter eftermiddagens simskola fick Malte åka ett åk i rutschkanan och på något vis krockade han och ett annat barn i vattnet och tanden poppade ur. Som tur var flög den inte ut ur munnen för då hade vi haft att göra med en väldigt ledsen kille. Istället får han gå och lägga sig för kvällen full av förväntan för inatt kommer ju tandfen och byter ut tanden mot en guldtia. Jag har hört att det är the going rate just nu? Och eftersom det är allra första tanden så lämnar hon också en liten present. Vad det blir beror helt på vad som finns i hyllan på Willys, allt annat är nämligen stängt :).

5 thoughts on “Första tanden tappad!

  1. Faktiskt inte! Den andra gick om den andra och blev lösare i dunderfart!

  2. Tappa tänder, börja skolan. Snart dags för moppe och överläppsfjun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *