Påskhelgen 2015.

Vi har haft en riktigt bra ledig helg får jag lov att säga. Mycket mat, mycket träning och mycket sällskap.

Långfredagen
Den här dagen hängde vi på en altan i Brevikssolen. Anton sov i vagnen medan Malte lekte med Jack och jag satt på min rumpa och pratade med Anna. När jag latat ihop mig totalt så åkte jag och tränade. En väldigt bra start på långhelg.

Påskaftonen 
Dagen inleddes med en dejt med löpbandet och fortsatte sen med fjorton pers runt vårt matbord. Vi brukar inte köra på traditionell påskmat, det var många år sedan jag faktiskt åt ägg, sill och lax när det är påsk. Istället grillade vi oxfilé, lamm (lite påskigt iofs) och åt goda tillbehör till. Allt som innehöll grönsaker, till exempel tabboulehn, tomaterna, pumpasalladen och hoummusen blev över. Köttet, potatisen och beasåsen gick åt. Som vilken annat lördag som helst alltså!

Påskdagen
Återigen en dejt på Friskis, den här gången med skivstången. Efter en skön förmiddag packade vi ihop oss och åkte till Björknäs för att äta tacos hos Sofia&Johnny&tjejerna. Sofia hade gjort den godaste pulled porken jag någonsin ätit, perfekt i tortillabrödet, och just när man kände sig helmätt så fanns det är asgod ostdipp att stoppa chipsen i. Väldigt gott alltihop, tacos måste inte vara så tråkigt som jag oftast tycker att det är. 

Annandagen
När vi ställde fram klockorna ställde vi inte fram utemöblerna på altanen utan det väntade vi med till igår. Eller vi och vi, det var J som gjorde det. Han behövde komma åt vattenslangen längst in i förrådet och då åkte det som stod i vägen ut. Mycket bra! Och så invigde vi Notholmen för i år. Det är tydligen ett nytt gäng som driver det så då måste vi ju testa!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *