Lite trädgårdshäng.

En bra lördag lägger vi bakom oss. Jag valde att köra cirkelfys som min lördagsträning och varje gång jag kör det passet så tänker jag att jag måste göra det oftare. Så även idag så det kanske är dags att göra slag i saken. När jag kom hem efteråt hade J och barnen tagit en promenad bort till Coopen så jag satte mig med min lunch på altanen på framsidan och åt i solen. Där sitter man i lä så det blev riktigt varmt om kinderna! 

 

Vi har hängt en del i trädgården också idag. Än så länge är det för kallt för att plantera grejer men ogräset har givetvis redan poppat upp. Idag ägnade jag mig inte åt det utan annat trädgårdsfix men jag tänker mig att jag ägnar lite tid åt sådan i veckan som kommer då jag är ”stand-by” här hemma medan Anton kör sin andra inskolningsvecka. Anton fick äntligen skutta lite försiktigt i studsmattan och det var en riktig succé! Han älskade det! 

  

 

Förra sommaren lekte vi inte så mycket ute med Anton. Han höll sig mest i den lilla uppblåsbara poolen på altanen :). Den här sommaren blir det annat och det ser jag fram emot. Han älskar att sparka boll så det blir nig mycket spring efter den så att den inte far ner på gatan. Det blir vår sommar 2015! 

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *