Mår bra.

  

Det här kalla, regniga och mulna vädret som har varor har verkligen påverkat mig. Jag lägger mig i sängen på kvällen och kollar på nåt Netflix-avsnitt och jag kan inte ens hålla mig vaken i fyrtio minuter till eftertexterna!  Och då blir det så här. Jag hinner somna innan jag fönat håret. Att somna med blött hår är ett big no-no för mig, håret blir katastrof. Obviously. Men kanske kanske är den där historiskt ruggiga våren nu över och kanske kanske kommer den här solen som dykt upp att hålla i sig!

Det är fredag idag. En sån där dag som många går och längtar efter. Förstå mig rätt, självklart älskar jag mina helger med familjen, men det vore så jäkla trist om hela veckan gick ut på att se fram emot dagar när man är ledig. 2 av 7 liksom. Det gäller att man gillar sitt jobb. Jag har inte känt någon söndagsångest sedan jag var höggravid och satt med betygsättningen i maj 2009, få förunnat tror jag. 

Nog babblat. Jag har inget att säga. Dagarna är så jäkla härliga just nu men jag vill inte skriva några inlägg om vad jag åt till frukost eller vilka kläder barnen har på sig. Det kan andra göra. Själv avvaktar jag tills blogglusten faller på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *