Sandlådan är på plats!

Äntligen står den lilla sandlådan fylld med sand! Det var redan i höstas som J byggde ihop själva ramen men sandinköpet har det dröjt med ända till idag. Anton är en riktig sandlådeunge på förskolan så jag hoppas att han kommer vilja sitta och leka här i. Som kontrast till hans spurter ut i gatan utanför huset… det får han gärna sluta med!

I övrigt har det varit en riktigt bra söndag. Äntligen lite fint väder så att vi kunde hänga ute i trädgården hela dagen. Det är så himla skönt att skrota runt här i flera timmar, speciellt nu när Anton är äldre. Han älskar att leka utomhus och då är det så perfekt att bara kunna kliva utanför dörren. I trädgården har de lite saker att ägna sig åt, ex studsmattan, gungorna och sandlådan. Och så de där bollarna som sparkas iväg till grannen mitt över gatan så klart.. de har att göra helt klart. Och nu börjar vi seriöst att fundera på att gräva ner en pool också. J har tjatat i ett par år och jag börjar också se tjusningen med det – allt hänger på att vi kan få till en riktigt schysst lösning just i vår trädgård. Vi har ju ingen insynsskyddad baksida där man isf helt naturligt hade placerat den, utan vi har en framsida där bilvägen går nedanför vår gräsmatta. Men där ligger också solen hela långa dagen fram till kvällen. Man måste alltså placera poolen så att man inte känner att man ligger on display för alla grannar, och samtidigt få till en mysig miljö där man vill hänga varma sommardagar. Men men, det här är lösa planer som får vänta i ett par år kanske. Men det är ju kul att ha planer!

IMG_4869 IMG_4879 IMG_4882

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *