Vilken helg!

Jag blev faktiskt lite överrumplad av värmen som helt plötsligt dök upp. Jag, som i vanliga fall sitter som klistrad vid mina väderappar och uppdaterar och uppdaterar, har faktiskt inte brytt mig lika mycket den senaste tiden, regnet har liksom funkat för mig. Men det är klart, jag uppskattar ju att sommaren äntligen kom!

Att vakna upp till en helt klarblå himmel, sol och värme har vi inte blivit bortskämda med den här månaden så när den här dagen väl kom så var det bara att dra fram plaskpoolen och fylla med luft och vatten. Jag får erkänna – jag tappade tålamodet till slut och hällde ut allt vatten efter att Malte struntat i att ta hänsyn till oss (och speciellt sin lillebror) för den hundrade gången – men i ett par tre timmar fick de iaf ha kul med vattnet. Anton satt länge länge och fyllde vattenkannan med vatten som han sen hällde ut i släpet på Bobby Caren. Jag uppskattade hans stillsamma aktivitet då jag kunde ligga och sola riktigt länge. Så pass att jag är rödbränd nu på kvällen. Classic.

IMG_4944 IMG_4951

Idag fick jag också, förutom att ligga och slappa i en solstol, äntligen trycka ner den där vindruvsplantan jag köpte i förra veckan. På fasaden monterade J upp ett armeringsnät vi har haft liggandes sedan husbygget (står lutad mot staketet till vänster i bild) och så fyllde jag lådan/rabatten under, som sedan förra året har stått tom, med en massa jord och så tryckte jag ner plantan. Glömde ta bild på den dock. Nu hoppas jag på att den kommer att trivas på sitt ställe och att den börjar klättra upp för sin spaljé. Självklart vore det trevligt att få några druvor någon gång men för min del så är det helt ärligt bara en bonus isf. Det viktiga är att det blir lite grönt på väggen, det tror jag blir superfint mot vårt hus.

IMG_4967

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *