En annan slags semester.

  

Bra morgon! Jag har hunnit med en sväng på Friskis och är nu på väg till jobbet. Jag är lite konstigt taggad inför den här veckan. Jag har nämligen inte semester ännu, men det har J och barnen så jag behöver inte lägga en sekund på att tänka på att lämna och hämta på förskolan. Jag kan i stort sett vara fullständigt ego den här veckan. Komma och gå som jag vill typ ;).

De senaste två veckorna har jag passat på att utnyttja Friskis erbjudande att kunna träna på alla anläggningar i Stockholm med omnejd. Jag som ju tillhör Tyresöföreningen passar nu på att köra lite lunchpass på Mäster Samuelsgatan. Himla bra grej att få träningen gjord mitt på dagen! Jag tycker att jag har haft svårt att få till träningen på kvällarna sedan jag började jobba och det beror inte alls på att jag är trött utan mer att jag inte längre har samma behov av att komma hemifrån som jag hade när jag var föräldraledig. Ett av syftena med träningen då var ju att få vara ifred och det får jag vara hela dagarna nu :). I höst får det mao bli ett tvåföreningskort för min del, så att jag kan fortsätta med nåt eller ett par lunchpass i veckan. Trots, ska jag tillägga, att Stockholm kör mer av den gamla skolan än Tyresö. Det är stor skillnad på ledarna, Tyresöföreningen är helt klart mer uppdaterade.

Nu: kontorshäng med bara mig själv som sällskap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *