Greetings from Cala Bona!

 

Efter att ha rest hela morgonen och en bra bit in på dagen så kom vi så äntligen fram till Sunwing Cala Bona Beach här på Mallorca. Att boka den här resan redan i februari var nog det bästa vi gjort på länge för den har gjort att jag inte har retat upp mig alltför mycket på den tråkiga sommar vi har haft rent vädermässigt. Jag har vetat att jag är garanterad åtminstone en veckas sol och bad!

När vi kom fram på hotellet fick vi stressa i oss en väldigt sen lunch, sen begav vi oss ner på poolområdet i stort sett direkt. Klockan var tre på eftermiddagen så vi vuxna slarvade lite och smorde inte in oss själva utan nöjde oss med barnen. Det är ju så sent på dagen… Jojo! Solen hann göra sitt jobb på bara ett par timmar! Bränt oss har vi inte gjort men röda axlar har vi allt. Tänk att vi aldrig lär oss 😉

Jag är riktigt trött ikväll. Vi gick upp tre inatt och så här drygt arton timmar senare känner jag mig lite mör så jag lägger upp lite bilder och nöjer mig med det. Säng och sömn kallar!

   
    

3 thoughts on “Greetings from Cala Bona!

  1. Å vad härligt!
    Vi ska till Rhodos i slutet av augusti vilken skit sommar Sverige har haft
    Mallis var vi till förra året! Älskar stranden Å sanden

  2. Vad härligt det ser ut! Njut.
    Fan vad jag önskar att vi också hade bokat en solresa. Kram

  3. Pingback: Årskrönika 2015. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *