Varför just Cala Bona Beach?

IMG_5383 Stina och åttaåriga Maja som är typ too cool for school. Tycker jag i alla fall!

När vi bokade den här semestern i vintras så visste vi inte att Stina och hennes familj skulle åka till samma resmål exakt samma dag. Jättekul! Det var nämligen lite Stinas rekommendationer som gjorde att vi valde Cala Bona som sommarens destination. Hon har varit här tidigare och eftersom hon jobbar på Vings huvudkontor vill jag gärna kalla henne min expert när det gäller världens Sunwing resorts. För det var det enda som lockade för oss i år, vi ville till ännu en Sunwing efter höstens succé i Kallithea. Och vi hade inte så många att välja på egentligen. Kallithea har vi redan varit på och vi var ju supernöjda så J hade gärna åkt tillbaka dit men jag avstyrde det. Vi måste ju testa en annan Sunwing för att se om det är just Kallithea vi är så förtjusta i eller om det kanske är hela konceptet. Vi ville också hålla resvägen kort så vi hade med andra ord bara Medelhavet att välja på. Cyperns Sunwing går bort av naturliga skäl, exempelvis mina föräldrars lägenhet som kan lånas för cirkus noll kronor. Turkiet går bort av ännu naturligare skäl, där kommer jag ju inte sätta min fot under min livstid. Och så hade vi Kreta. Och så hade vi två Sunwings på Mallis. Det som avgjorde saken var att ovan nämnda Stina hade varit på Cala Bona tidigare och både talat och bloggat sig varm om resorten. Vi bokade här helt enkelt!

Stina med familj har så klart bokat in sig på den absolut bästa lägenheten på området så de hade, till skillnad från oss, plats att bjuda in oss på en liten fördrink på deras balkong innan vi begav oss ner på middag och MiniDisco igår. Malte och Maja drog iväg på en kvällsaktivitet på MiniLand medan vi hängde kvar med ”minstingarna” Ebbot och Anton. Anton åt sig mätt på giant corn så han var helmätt när det sen var dags för middagsbuffé.  

IMG_5387

Så här såg det ut under showen på kvällen. Barnen satt nedanför scenen som klistrade framför underhållningen. Det var jätteroligt att se hur gärna Anton ville hänga med de stora barnen. Han slocknade i sängen fortare än någonsin tidigare kan jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *