Äntligen semester!

  Jag är grym den här semestern. Två löppass och ett gymbesök har jag hunnit med. Strandpromenaden bort till Cala Millor är urhärlig att springa utefter på morgonen är allt är tyst och stilla.

Jag har egentligen inte haft några problem med den trista sommaren, jag har mest tyckt att det är synd att det inte har varit tillräckligt varmt för att kunna sitta på altanen om kvällarna. Anledningen till mitt lugn är troligtvis att jag har varit föräldraledig så länge och att jag precis har börjat jobba. Att börja längta efter semester har jag inte hunnit med ännu. 

Med det sagt så är det självklart jättehärligt att vara borta i en vecka och inte behöva tänka på att ta hand om kläderna i torktumlaren eller behöva fundera på vad vi ska laga till middag. Barnen kan koncentrera sig på att bada och vi föräldrar kan koncentrera oss på att, ja passa barnen som vanligt, men i en annan lite skönare miljö. Förra året studerade vi schemat för barnen noggrant och sprang från den ena aktiviteten till den andra för att Malte tyckte att det var så kul, i år är det inte mycket av det. Malte har så himla kul med Maja och Ebbot att aktiviteterna inte känns lika viktiga. Några betalgrejer är han med på, tillsammans med dem, men mest vill han bara leka i poolerna. Och det är ju väldigt skönt för oss måste jag säga, lite mer avslappnat är det.

IMG_5397 IMG_5393Disco i poolen, det var han med på iaf!

 Inne på MiniLand hänger vi en del på dagen när det är som varmast. De stora ritar helst, den lille vill gärna leka med bilarna och tågen. 

On that positive note så avslutar jag med att berätta att vi denna lördag vaknat upp till regn och blixtar på himlen. Något oväntat eftersom jag är van vid att inte kolla väderappar när jag är på semester. Men så är ju Cypern och Grekland lite med solsäkert också. Vid lunch ska det spricka upp, det ser jag fram emot!

IMG_5421

2 thoughts on “Äntligen semester!

  1. 50/50 är jämställd föräldraförsäkring.
    Allt annat är kvinnlig egoism.

  2. Tack Fredrik! Du verkar vara en tillförlitlig källa, tack för infon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *