Photo session.

IMG_5436

Vi försökte oss på någon slags sådan här på kvällskvisten men det är ju fasen helt  omöjligt att få till något vettigt när man ska ha två barn med i bild. Hur gör de där skolfotograferna egentligen? 🙂

Väskorna är typ packade och vi känner oss redo för avfärd imorgon. Vi hinner med en lugn frukost, väskorna checkas in här på hotellet vilket är smidigt och sen åker vi bussen till flygplatsen vid nio på morgonen. Jag är glad över att det är frukosten som får avsluta resan för just frukosten har varit riktigt bra. Maten i övrigt här på Sunwing är jag ganska redigt trött på men frukosten känns fortfarande riktigt kanon! Mycket frukt (viktigt!) och sen ett ganska brett sortiment med en massa nyttigt om man vill gå den vägen och en massa onyttigt om man vill ha det. Tumme upp!

IMG_5444IMG_5449

Denna sista dag förberedde jag mig på en SurMalte som var inställd på en riktig tråkdag bara för att kompisarna Maja&Ebbot var på utflykt i Palma, men han överraskade med ett strålande humör (efter ett tag) och vi har därför maxat rejält med mycket bad i poolen. Själv vill ju jag allra helst ligga i en solsäng med en bok, och min make vill helst precis samma sak, men idag fick vi skippa det nästan helt till förmån för den djupa poolen. Det är båda barnens favorit och där behöver vi vuxna såklart vara med. Malte vill göra konster i vattnet och Anton vill hoppa från kanten i famnen på mig. Så det har vi gjort idag!

IMG_5429

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *