En dag.

  

Efter veckans absolut hetaste dag så ligger jag utslagen i sängen med en skål chips på magen. Anton har somnat, J ligger och läser och Malte kollar på film på iPaden. Vi har en heldag kvar här i Cala Bona, sen är det dags att resa tillbaka hem. Jag känner att en vecka här räcker gott, iaf när man som vi kör på all inclusive. Maten är ganska bra (kanske något enformig) men efter ett tag börjar man sukta efter riktiga restauranger nere på byn (där vi faktiskt har varit den här gången!). Det är ju så enkelt bara med all inclusive när man har småbarn. Inga väntetider osv. Bara att ta för sig när man kliver in och bara att gå därifrån när barnen har spring i benen. Men oj så stimmigt det är. Inte så där myspysigt man kan ha det på en servering nere i hamnen…

  

Idag har Malte varit på skattjakt med Ebbot, han har badat, han har ätit glass, han har dansat på MiniDiscot och han har varit med på ansiktsmålningen. Stort, eftersom det sistnämnda är något han alltid hoppar över och så ångrar han sig efteråt :).

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *