Så nöjd!

 

Idag testade jag något nytt efter tips från Anna. När jag hade jobbat klart för dagen bytte jag om till träningskläder, plockade med min portmonnä med nycklar och kort (ja, jag har en portmonnä!) och åkte kollektivt från kontoret. När jag kom till Bäverbäcken i Tyresö klev jag av bussen och joggade de fem kilometrarna hem, minus en liten vilopaus då jag stannade till utanför Linda&Tyra&Folke och pratade lite. Supersmart ju! Varför har jag inte tänkt på det själv?! Jag har hela tiden tänkt att jag inte kan springa till jobbet då det tar alldeles för lång tid att duscha och göra mig i ordning på kontoret, men att springa hem efter jobbet har liksom aldrig slagit mig. Konstigt! 

Och jäklar vilken skillnad det är att springa hem och inte en runda. Känns helt annorlunda, det kändes som att det gick mycket fortare eftersom jag hela tiden sprang hemåt och inte hemifrån. Mer sånt här åt mig i fortsättningen alltså!

I övrigt var dagen lite olycklig då de på förmiddagen ringde från skolan och berättade att Malte hade ramlat/hoppat från en klätterställning och skrapat upp i ansiktet. Det är ju sådant som händer men det var så typiskt att det hände just idag när allt känns så nytt och otryggt för honom. Han känner sig ju inte riktigt redo för att bli tröstad av en främmande pedagog som bara vill väl men som trots allt är – främmande. Som sagt: typiskt att det hände just idag. 

6 thoughts on “Så nöjd!

  1. Jag ska också testa! Supersmart idé. Gäller bara att komma över skämströskeln vad gäller att åka buss i träningskläder. Funderar på att gå av Bäverbäcken eller Masten och springa upp mot centrum, sen mot Nyfors och Alby, och genom Alby och Gimmersta hem. Behöver jag inte springa raka vägen hem heller, jag bor ju ändå några kilometer närmare än dig. Men det är väl bara jag som är felfungerande som inte vill springa raka vägen 🙂

  2. Ja det är korrekt, det är bara du som vill springa omväg :). Men för dig är ju en halvmil alldeles för kort ändå så du behöver definitivt kringelkroken runt.

  3. Hur långt vart det för dig från Bäverbäcken? Det är de lite längre passen som jag har svårt att klämma in i vardagen, så risken är ju att jag inte nöjer mig med 5 km utan passar på och kör ett långpass. MEN, jag har kollegor som bor i Tyresö som springer hem från jobbet, praktiskt att få till en halvmara distans tycker dem, så jag är ju inte den som är mest felfungerande iallafall 🙂

  4. 4,6km Bäverbäcken-Strandvägen. Jag pausade Runkeeper när jag kom till dig och då stod den på 2,6km så du behöver nog gå av i Masten åtminstone. Eller Norra Sköndal! 😉

  5. Så jäkla bra! Funderar på att nominera dig till Årets Medborgare i Tyresö kommun. Du är ju en samhällshjälte skulle man kunna säga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *