På’t igen.

  
Sedan jag började jobba så har våra middagar varit tråkigare än någonsin. Innan så planerade jag veckovis men det orkar inte jag med nu. Inte J heller. Så allt vi äter är väldigt oinspirerat och helt styrt av vad jag råkar gå förbi på Willys när jag har tränat. Typ. Så vi köper oss fria från problemet och kör på en matkassesväng igen. Igår fick vi första leveransen från Tasteline, vi får se hur länge vi håller i. Jag tror att vårt rekord är fyra veckor på raken, vi tröttnar alltid väldigt fort. Men kanske kan inspirationen komma tillbaka under den tiden, jag hoppas på det! 

2 thoughts on “På’t igen.

  1. Vi har oxå laddat med matkasse just nu. Idag kommer våran från CityGross.
    Vi kör dock varannan vecka. Så får vi chansen att äta våra paradrätter åtminstone varannan vecka istället för varje vecka.

  2. Jag har hört en massa bra om CityGross kasse, man kanske borde testa den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *