Häng i Skärholmen.

Vi har haft en söndag som gått i ett. Den började tidigt då det var dags för Maltes innebandyskola. Halv nio var vi på plats i Tyresöhallen men medan J och Malte ägnade sig åt sport så tog jag och Anton en promenad bort till Tyresö centrum för att slå ihjäl lite tid och köpa frukt. Det var dött på folk där så tidigt på morgonen, en kopp kaffe går inte att få tag på före klockan nio kan jag meddela, men vi sysselsatte oss med studera mannen som åkte runt i en sån där städmoppsmaskin. Hur spännande, och läskigt, som helst!

När innebandyskolan var över packade vi in oss i bilen och åkte till Friskis för att vara med på Familjejympan. Premiär för Anton och det gick faktiskt oväntat bra. Han hängde ju i min famn nästan hela tiden, det hade jag räknat med, men han tyckte att det var ganska kul att vara där. Mycket berodde nog på Malte som han såg hade väldigt roligt. Det kommer inte bli Familjejympa varje söndag för vår del men någon gång ibland kommer vi nog köra på. 

  
Väl hemma hann vi inte mer än sova middag, sen packade vi återigen in oss i bilen. Den här gången för att åka till Skärholmen. J hade ett möte så då passade jag på att hänga lite hos min syrra och Henke i ett par timmar. Det är lite lustigt, Anton har nämligen fattat tycke för Henke. Han kan prata om honom lite då och då, att han är borta, alltså att han inte är här hemma hos oss, eller att han är hemma och att han åker bil. Han säger inte så mycket mer än så men det är det att han gör det så ofta. Idag pratade han om att han skulle få vatten hemma hos Henke, och mycket riktigt så fick han det :). Och det dröjde inte länge efter att han hade ätit upp sina vindruvor innan han hoppade upp i soffan och satte sig brevid Henke för att hänga lite.

  På det där fatet låg en kanelkrans. Den ligger i min mage nu.
  Anton jobbar selfie!

Efter en delikat McD-middag i lugn och rofylld miljö (alltså allt jävla pipande på McDonalds, man blir ju tokig!!) så ligger jag nerbäddad i sängen och hoppas på att det här viruset som har hängt kvar hos mig alldeles för länge ska ge sig nån gång. Snart uppe i två veckor och jag är så trött på det!

One thought on “Häng i Skärholmen.

  1. Jag vill verkligen poängtera att den största delen av kanelkransen hamnade i Alex mage å inte i min 🙂 Henke hälsar oxå efter inlägget ”mmm ja e lätt å tycka om ja” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *