På så kasst humör (trots lunch på Café Voltaire)!

Jag var inställd på en lagom lördag där vi skulle slappa lite, ta oss iväg för att köpa skor till Malte och kanske hitta något till mig också. Vårt besök slutade med att jag gick tomhänt hem, Malte fick två par nya skor och J spenderade typ hela min årsklädbudget på kläder åt sig själv. Det blev liksom början till mitt dåliga humör. Det var ju knappast hans fel att jag inte hittade något åt mig själv men jag blev ändå putt. Jag ska erkänna: jag blev avundsjuk på min man som blev på så himla gott humör av att ha hittat en massa fina plagg. Jag blev bara sur av det.

Bättre blev det inte av att promenaden hem med en sovande Anton i vagnen gick helt åt h-e då han vägrade sova och ständigt skulle klättra ur för att gå själv! Gah! Och så gick vagnen sönder i ryggstödet också. Så klart.

Nej, nåt vidare gott humör har jag inte varit på idag. Alls. Eller jo, under stunden vi åt lunch på Café Voltaire i Farsta C var jag på ganska bra humör, för då hade jag inte ännu förstått att jag inte skulle hitta nåt kul åt mig själv. Istället kunde jag njuta av mitt första besök där, njuta av min mozzarella/tomat/basilikatoast som var urgod. Nästa gång kommer jag åka dit när det är dags för en fika. Så mycket som såg läckert ut! Ja, Voltaire var nog höjdpunkten idag får jag lov att säga. Och kanske kvällens hemmabiobesök och Big Hero 6 med Malte! Jag hoppas på det.

       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *