Studiedag.

  
Denna sista dag innan novemberlovet drog Maltes skola till med en studiedag. Fritids är öppet men personalen på plats har Malte ingen bra koll på, därför tyckte jag att det var bättre att stanna hemma en dag med båda barnen. Det känns som att det var evigheter sedan som vi en vardag ägnade oss åt häng tillsammans. Helgerna går ofta åt åt måsten eller sk ”återhämtning i soffan” vilket barnen inte tycker är så himla kul. Det passade mao perfekt med en dag dedikerad helt åt deras önskemål, nämligen Kaatach här i Tyresö. 

Jag har visserligen inte provat alla men jag kan trots det garantera att det är Stockholms bästa lekland. Jag gillar det lite extra under vintersäsongen när utomhusaktiviteterna hålls stängda. Malte tycker att det är lite trist men jag är glad över att slippa jaga Anton utomhus bland alla karuseller och klätterställen, då räcker inomhusytorna precis lagom.

  
    
  

Efter att vi lunchat och lekt tog jag första bästa chans att ta mig därifrån. Hur mycket jag än gillar Kaatach så vill jag ju ta livet av mig efter ett par timmar så när det var dags för Antons vila nästan sprang jag ut därifrån med Malte muttrandes efteråt. Fast lite trött var nog han också. Anton somnade på bara några minuter i vagnen så vår fika i centrum tillsammans med pappa J som mötte upp blev väldigt mysig. Det var välförtjänt för min del! 🙂 Nu dröjer det med ledighet till jul eller nåt och det känns helt ok. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *