Äntligen lite piff.

 

När vi byggde vårt hus bestämde vi att vi till en början skulle hålla det väldigt cleant. Bara vita väggar. Det var så mycket beslut som skulle fattas under den där perioden, materialval och allt vad det var, att vi tyckte att det var lättast med vitt och att vi efterhand skulle komma fram till var vi ville ha eventuella fondväggar osv. Skjuta på besluten helt enkelt. Och det var bra. Så här några år efter inflytt kan jag tycka att det hade varit bra att skjuta på fler beslut. Anyway, nu är det iaf äntligen dags för lite piff på väggarna!

Det ska upp fondväggar i vårt sovrum, i Antons sovrum och – det svåraste av allt – trappan. Först hade vi tänkt att vi skulle göra det själva men efter att ha tänjt igenom saken lite mer förnuftigt insåg vi att det inte var värt besväret. Trappan var verkligen att ta vatten över huvudet, vi har ju aldrig tapetserat förut! En hantverkare får göra det här istället, det kommer bli så himla mycket bättre. 

Idag har det pillats bort en massa latexfogar (fuskjobb när huset byggdes) och spacklats, imorgon ska det målas och på fredag ska tapeterna upp. Sjukt spännande! Speciellt trappen. Tapeten där kommer förändra hela vår hall – rummet som ofta glöms bort men som är så viktigt eftersom det är entrén och sätter första intrycket av huset. Som sagt. Spännande! 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *