Halsont och musöron.

 

Istället för att åka till skolan idag så fick Malte följa med pappa J på ett litet event på Disney Store som har Sverigeöppning ikväll. Lite smålycklig var han allt när han kom hem, med både goodie bag och leksaker som J såklart inte kunde låta bli att köpa. Han är en sucker i leksaksbutiker, ber Malte honom snällt så får han nio gånger av tio med sig något därifrån. Favoriten tror jag var Star Wars-figurerna, dem har han lekt med hela kvällen. Några impade ord om Mall of Scandinavia delade inte Malte med sig av men J sa att det såg riktigt snyggt ut där inne. Jag tänker mig att jag får se spektaklet själv om ett par veckor när jag kan tänka mig att åka dit, tills dess borde det väl ha lugnat ner sig va? J är tillbaka i Solna ikväll på öppningsjippot och ett sms från honom meddelar att ”det är galet mycket folk”. Typ hans mardröm skulle man kunna säga! 🙂

Själv har jag givetvis blivit sjuk igen. Eller, termometern skvallrar inte om feber men jag har ont i halsen, det svider i ögonen och kroppen känner sig trött och uschlig. Så klart. Det räckte ju inte att vara sjuk hela förra helgen, nej vi kör en da capo den här helgen också. Det är så vi jobbar.

  

One thought on “Halsont och musöron.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *