Julklapparna.

  Dagens promenadspaning: nytt utegym vid Strandskolan!

Precis som tidigare år var det helt galet med julklappar igår. Massor. Till barnen alltså, vi vuxna nöjer oss med vårt ”lotteri”. Det var ett tydligt tema på klapparna till Malte i år: sällskapsspel! Askul! Äntligen kan man ägna sig åt sådant nu när han har fattat att det finns en poäng att följa reglerna :). Vi dedikerade därför vår juldagsförmiddag till att spela t ex Uno, Othello, ett bajsspel (!) och så en sväng med den nya bilbanan. Sen tog vi oss ut på en promenad i den milda decemberluften. 

På min promenad kunde jag testa min julklapp som jag fick av J! En Fitbit Charge HR! Jo jag vet, sist på bollen, men det är jag med det mesta så jag bjuder på det. Jag satt och tummade på en hemma hos farmor Jeanette och Kåre när vi var där för några veckor sedan, blev sugen på en åt mig själv, men sen tänkte jag inte mer på det. Efter ett dygn på handleden är jag nu givetvis helt besatt och trycker på den där lilla knappen precis hela tiden. Jag kommer få ladda min ofta! 🙂 Imorgon ska jag ta mig ut och träna, då får den testas på riktigt. Kul grej! 

  

 

3 thoughts on “Julklapparna.

  1. Vi testade det på julafton, jag har träningsvärk idag, så det är ett bra betyg 🙂

  2. Mycket bra betyg! Taggad att testa, men icke-mulle som jag är får det vänta till mars när snön smält! 🙂

  3. Äsch, om du ändå är ute och promenerar så kan du ju ta ett varv runt. Körde 5*3 på de tyngsta, det var allt som behövdes 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *