Disney on Ice.

   

Vi kom för några dagar sedan över ett gäng biljetter till Disney on Ice så vi drog med Sofia&tjejerna på det idag. Perfekt att få något att göra på jullovet! Jag har aldrig varit på det tidigare så nu när vi har barn i lagom ålder så var det verkligen dags. Det är tydligen 25-årsjubileum i Sverige i år så det var några gamla filmer som fick stå i fokus; Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun och Peter Pan och så fick Frost avsluta showen. Det passade nog alla prinsessklädda barn i publiken utmärkt! 🙂

Jag vet inte vem som tyckte att showen var mest underhållande, jag eller barnen. Jag älskar sånt här, det är pampigt, kläder i glada färger och stora överdrivna gester så att de på raden längst bak också ska se. Love it! Några bilder tog jag men det är svårt att få till det med en iPhone på vit is och strålkastare.

  
     
  
Den här sista bilden ska försöka visa er hur det såg ut när de skridskodansade till Havet är djupt. Mitt favoritnummer. Fick lite Las Vegas och pom pom-feeling!

För att kräma ur lite extra kvalitetstid så drog jag med Malte till Tyresös bästa sushiställe efteråt. En bättre söndag skulle jag vilja påstå att detta var!

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *