En dejt där vi bokar en dejt.

Jag och barnen har suttit hemma och tryckt hela dagen. Vi kunde inte ta oss iväg på nåt skoj då vi har väntat på en sängleverans, därför såg jag extra mycket fram emot att kunna lämna huset för att ta mig till stan! 

Det är alldeles för sällan jag träffar mina fina och grymma tjejer Carro och Kajsa. Så tänker jag varje gång vi skiljs åt, så även ikväll. Vi har ju så jäkla kul när vi ses! Ikväll tog vi en enkel middag på Wagamama i city, ett lagom ställe, helt opretentiöst. Ganska skönt ställe tycker jag, helt galet stojigt vid lunchtid men så här på kvällen var det jättelugnt. Vi var nog de som lät mest 🙂

Och det bästa: vi bestämde redan ikväll när vi ska ses nästa gång. Det var nog en bra grej, då slipper jag tänka just att vi ses alldeles för sällan! Det är kanske det som är receptet, att man under dejten redan där och då bestämmer när man ska ha nästa dejt.

  
Jag åt en chicken ramen. Till fick jag denna bastuslev att hälla i mig buljongen med. Svårt att äta den här rätten på ett… hur ska jag uttrycka det… snyggt sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *