Vinter på Listudden.

 

Imorgon börjar det nya året på riktigt. Tillbaka till jobb, skola, förskola och till alla rutiner som det innebär. Imorgon kliver jag upp tidigt och går ner till bussen och jag avundas verkligen inte J som ska lämna barnen. Det blir en rejäl omställning efter att ha sovit länge länge om morgnarna. Båda barnen har ofta sovit så länge som till en bit efter åtta, det är något helt nytt i denna familj.

Idag har vi alltså firat av jullovet. Det gjorde vi genom att frysa i bollhallen medan Malte dribblade bandyboll. Sen åkte vi till Haninge i jakt på en vanlig hederlig pulka (helt slut i Tyresö, jag lovar) och för inköp av pellets och ved. Vi avrundade utflykten med ett fikastopp hos Sofia&Johnny som tillbringade sin söndag på Listudden. Vi har ju varit där ett gäng gånger sommartid, men aldrig på vintern så det här var lite nytt och spännande. Det tyckte iaf Malte som pratat om detta i flera dagar :). Ute i köket var det lite kallt, Sofia behöll till och med jackan på medan hon fixade kaffet, men inomhus fick vi snart upp värmen med hjälp av några vedklabbar. Det här är en kolonistuga av den lite moderna sorten (enda sorten jag riktigt gillar faktiskt) så barnen kunde ha Barnkanalen på i bakgrunden medan de spelade spel. Precis som hemma alltså! 😉

Jag avslutade mitt lov med ett skivstångspass på Friskis och känner mig väldigt nöjd med det. 2016, jag är redo!

      

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *