Ännu en helg till ända.

De går ju fort de här helgerna, trots att vi inte brukar proppa dem fulla. Vi är duktiga på att koppla av och bara hänga ihop, men vips så är det söndagkväll ändå. Lördagen ägnades åt simskola för Malte och ett Friskisbesök för mamman. Söndagen började i en iskall bollhall och slutade på Skuvstång Intervall på Friskis. Däremellan åkte vi till Ringvägen och firade farfar(sfar) Anders som fyller 84 imorgon. Vi gjorde det enkelt för oss och beställde hem pizzor till lunch, ibland får man faktiskt göra så, speciellt om man vill slippa både matlagning och disk, och så åt vi lite chokladtårta efteråt. Expediten hade sagt att den lilla tårtan är sååååå mäktig att man bara orkar en liten liten bit men i mitt fall var ju det som vanligt bara skitsnack. Jag åt både min och Antons bit och jag hade utan några som helst problem tryckt i mig tre bitar till om det hade funnits. Och jag inte hade varit rädd för dömande blickar :). Det finns inte en tårta som är för mäktig för mig. Strunt.

  

Med oss till farfar Anders och farmor Lillan hade vi också en Lego Ninjago-förpackning som Malte för egna pengar köpt i leksaksaffären på vägen dit. Malte hade räknat ihop vad han hade i sin spargris och köpte nu för första gången en sak till sig själv för egna sparade pengar. Lite coolt faktiskt. Nu är min förhoppning att han ska gå igång lite på den känslan och dels ta lite extra hand om det legot han köpt själv, dels bli sugen på att spara pengar för att spendera på något speciellt. Det här med veckopeng har vi inte börjat med ännu men det känns som att det snart kan vara läge för det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *