Poddar.

När jag åker till och från jobbet så ser jag till att ha poddar att lyssna på. Ibland lyssnar jag på radio (äääälskar Morgonpasset i P3) men ibland känner jag mig för gammal för musiken (!) och då föredrar jag att lyssna på ett ”snack” istället. 

Utbudet är sjukt stort, det finns ju hur många poddar som helst, så det är bara att ta för sig. Jag tycker själv att jag inte är speciellt kräsen, jag blir väl underhållen av det mesta, men det är ändå en hel del som jag överraskande nog ratar. Alex&Sigge tröttnade jag på, Filip&Fredrik likaså. Fredagspodden med Hanna och Amanda har jag försökt mig på ett antal gånger men det slutar alltid med att jag stör mig på Amandas barnsliga röst, så till den milda grad stt jag inte kan tänka på något annat när jag lyssnar. Jag kanske är kräsen ändå! 🙂

Lite bredd har jag dock. Jag gillar alltifrån de ganska seriösa reportagepoddarna på typ tio avsnitt, till de där veckovisa där de liksom bara babblar om ingenting. Här kommer några av favoriterna:

  • P3 Dokumentär (obviously!)
  • Eat This! – med Leila Lindholm och Niklas Ekstedt
  • Serial – tips till alla er som gillar Making a Murderer på Netflix
  • #Fallet – ännu ett tips till samma skara
  • Spår – ett till
  • Värvet – fast vissa hoppar jag faktiskt över…
  • Morgonpasset i P3 Gästen
  • Historiepodden

Det är ju bara några få av dessa som kommer ut med jämna mellanrum så idag hade jag inte ett enda avsnitt att lyssna på. Jobbigt! Kom då att tänka på att Linnea och Sara i PP3 ibland nämner att de har en podd som heter TV-seriepodden vilket på titeln ju låter perfekt för mig. Och jo, efter några lyssningar på bussen och nu ikväll så blir det här en ny prenumeration. Det är några serier jag ser på poddtitlarna att jag inte har sett, de kommer jag därför hoppa över, men resten… ooooj vilken fröjd att gå tillbaka i arkivet! Det blir Orange, Bloodline, Narcos, Homeland, Unbreakable Kimmy Schmidt, Making a Murderer…  Snart kommer nya säsongen av House of Cards så det hoppas jag att de avhandlar på djupet. Och Suits! 

Jag har verkligen precis den perfekta mängden fritid! 😊

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *