Småtrist början på februari.

  

Jag har tillbringat både tisdagen och onsdagen med den här lilla korven. Vi har hängt hemma i väntan på att febern ska ge sig. Vilket den, peppar peppar, faktiskt redan har gjort så håller det i sig är han tillbaka på förskolan imorgon. Det har iofs varit urmysigt att hänga hemma, men det är ju trist med feber.

  

Veckan inleddes dock på topp då jag, tillsammans med mina kollegor Frida och Annica, checkade in på Hasseludden Yasuragi för både bad och  konferens. Det är märkligt för trots att jag är uppvuxen bara några kilometer därifrån så har jag aldrig varit på Yasuragin tidigare. Mycket större än jag hade trott! Det var otroligt härligt att vara där, det är helt omöjligt att inte bli påverkad av lugnet som råder där. Och så var maten så bra! Så god! Jag kommer definitivt dra med mig J dit någon gång, det vore så himla härligt att lulla runt där i morgonrocken i ett dygn med honom 🙂

Jag inledde hårt med att ta en bild när vi gick upp för backen till entrén, sen glömde jag bort mig. Bjuder här på min enda bild, plus utsikten från rummet. Svensk tallskog. Underbart!

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *