Hjärtan.

 

Den här fina kärleksförklaringen fick jag av min förstfödda idag och blev så himla glad! 🙂

Helgen är redan till ända och jag får säga att det blev en riktigt bra helg. Lördagen inleddes med ett simhallsbesök för barnen, J och farfar Kaj medan jag passade på att klämma ett pass på Friskis. När vi alla var klara så möttes vi upp i centrum för kebablunch med Maria. Nice! Jag åt kebab förra lördagen också, kanske den femte  i mitt liv (jag räknar inte med cypriotisk gyros i den här kategorin), och jag får lov att säga att det är riktigt gott ju. Efter det åkte vi hem för att förbereda kvällen då vi skulle ha Sofia&Johnny&tjejerna över på middag. 

Efter att ha blivit tipsad om Crambys recept på carnitas från två helt olika håll (Elin och Joachim) så kände jag att det var dags att testa. Bra beslut så här i efterhand för det var jättegott. En variant på chili fast med fläsk, och inte lika stark, så jag kunde faktiskt njuta av smaken. Till detta serverade jag nachochips, guacamole, salsa, majscreme, gräddfil och hemgjorda tortillabröd. Man skulle kunna säga att jag lade manken till mao, för tortillas har jag aldrig gjort förut, och det var ju både enkelt och gott! Och det enda av middagen som fastnade på bild för övrigt… 

  

Efterrätten bestämde sig J helt otippat för att stå för så han slog till med en nutellacheesecake. Så otroligt gott och otroligt mäktigt! Söndagen bjöd därför på promenad med granntantan (får man kalla Malin, 35 år, det?) i dagsljus och frisk luft och sen på ännu mer nutellacheesecake med Kaj och Maria. Och det var här dagen blev intressant! Vi hamnade i ett samtal om trädgården och landade i att jag och J inte är överens i frågan om den. Han är nöjd med hur den ser ut idag medan jag tycker att den är uuuurtråkig och att vi måste göööra något. Det hela mynnade lite oväntat ut i att vi i stort sett spikade att en dörr ska sättas igen, bänk och nya skåp ska upp i köket och att rummet bakom vardagsrummet, det som vi i dagsläget använder som pelargonförvaring, ska bli ett gym. Se där! Vi har spikat idéer förut, som vi (jag) sen har backat på, så vem vet hur det blir med detta! 🙂 Hur vi ska göra med trädgården? Det är helt ospikat skulle man kunna säga…

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *