Fredagsmyskakerevival!

  

Förr i tiden, för kanske två år sedan, hade vi som tradition att antingen köpa oss en kaka till fredagsfikat, eller så bakade vi oss något gott. Men så upptäckte Malte delicatobollen och fredagsmyskakan var ett minne blott. Vi har ätit delicatoboll sedan dess och förstå mig rätt, det är ju gott, men lite väl tråkigt kanske. Men så kände jag idag att vi behövde ta en paus från den och baka eget istället. Jag köpte en varsin bit tigerkaka åt barnen när vi väntade på flygplatsen i Larnaca senast, och det var en hit så varför inte baka en själv! Sist jag gjorde det var jag typ fjorton så det var på tiden! Upp till bevis Roy Fares!

    

Apropå kaka = hälsa = träning (?) så är jag i en otrolig svacka nu och har varit länge. Jag går otroligt sällan på pass på Friskis, kanske nåt skivstångspass var tredje vecka, och det känns trist för det har ju varit min grej så länge. Jag har känt mig väldigt stark men det känner jag inte längre. Några rundor ute får jag till ibland, det är ju dessutom ”säsong” för det nu, men just styrketräningen börjar jag sakna nu. Jag hoppas att hemmagymmet råder bot på det. Jag saknar vikterna, men inte Friskis så mycket egentligen, så jag hoppas och faktiskt räknar med att jag kommer igång när det är klart.

Bjuder på bilder från en runda häromkvällen med Anna. Vi gick i hennes hoods i Brevik, på gator jag aldrig gått på tidigare, och fick äntligen se hur hennes farbror bor med utsikt över vattnet, egen strand och en blivande uteplats som heter duga! Urfint!

  Det syns ju knappt här men det är alltså Tyresö slott som skymtar där borta i skogen långt bort!   

  

One thought on “Fredagsmyskakerevival!

  1. Jag tycker träning verkligen går i vågor och så måste det nog vara tänker jag, om man liksom är en normal motionär. Tror inte man orkar hålla på med flera pass i veckan hela livet. Fördelen när man inte tränat på ett tag är ju att man får chansen att uppleva att man blir starkare igen ju. Utegymmet är också jättebra tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *