Vilka dagar!

Alltså, den här vårvärmen som mina föräldrar kom hem med! Jag antar att ni är lika tacksamma över den som jag! Eftersom det var så himla trist och ruggigt veckan innan så blev jag faktiskt lite tagen på sängen, jag hade inte alls förväntat mig sol och över tjugo grader redan nu. Och det verkar, ta i trä, hålla i sig!

Under den här veckan har jag därför lekt riktig trädgårdstomte och klippt gräsmattan, planterat nya ”välkomstpelargoner” vid uppfarten, satt potatis i jord, planterat lite annat i krukor och vågat ställa ut mina övervintrade pelargoner på altanen. Jojominsann! Igår, efter att ha premiärfikat på Notholmen med mamma&pappa och Kaj&Maria, så strosade vi runt lite på Handelsträdgården. Med mig fick jag lavendel och idag var jag förbi Plantagen (mötte resten av Storstockholm på väg därifrån, alla ville in på den där lilla parkeringen) där jag köpte med mig lite smått och gott. Väl hemma visste jag knappt vad jag hade köpt eller vad jag skulle ha det till så hälften tryckte jag ner i min ”övervintringslåda” i väntan på nåt slags klokt beslut. Jag skyller det på nån slags våryra…


Imorgon har vi en playdate planerad, följt av grillning hos Kaj&Maria. Det är nu det händer! Sommaren är banne mig snudd på här!

Gårdagens gäster Vickan&Henke i väntan på att grillen skulle bjuda på mat. Grillsäsongen är definitivt här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *